Louise johanssons sandefjordsgrytaIngredienser Sandefjordsgryta 500 gram fisk , blandad 0,5 st purjolök(ar) 250 gram sockerärtor , tinade 2 dl vittvin 2 dl grädde 1,5 dl crème fraiche 2 dl vatten 2 msk fiskfond 1 salt 1 cayennepeppar 1 burk(ar) kräftstjärtar 1 dl dill 0,5 st Citron , saft Köp receptet Näringsvärde Kcal. 535 Proteinwww.tasteline.com
Kräftlax i ost- och skaldjurssåsIngredienser. ev lite salt och peppar. lite salt & peppar efter smak. späd ev med lite mer vätska. Instruktioner56kilo.se
Krämig laxgryta med vitlök – recept 2 st styckfrysta laxfiléer. 1 tsk olivolja. 3 st vitlöksklyftor. 2 msk torrt vin. 75 g soltorkade tomater i remsor. 1/2 dl riven parmesanost. 1 msk hackad persiljawww.sporthalsa.se
Krämig lax- och räkgratäng Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Tag undan halva mängden tilltopping. Smaka av med salt och peppar och hackad dillHemmets Journal
Vides fisk under täckeRiv ner vitlöksklyftornai crème fraichen och blanda i senap, salt, ost och persilja. potatis, pressad www.koket.se
Fisk i ugn med citron- och gräslökssås | Recept ICA.seIngredienserPortioner. 4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vitfisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citronTillservering 1/2 cosmopolitansallad Lägg tilliinköpslistanwww.ica.se
Fisk från Skagen Lägg den djupfrysta fiskeni en kastrull. Tillsätt så mycket vatten att det precis täcker och lite salt Hemmets Journal
Fisk med curry och apelsin Skär bort alla småben på fisken och skär den imindrebitar. Hacka löken och fräs den mjuk i smöret. Tillsätt dem samt crème fraiche, vatten, pressad apelsin och fiskbuljongtärningtill den frästa löken Svt
Torsk med räkor i kaviarsås Den här fiskrätten åt vii lördags. Relaterade Torsk med räkor ikaviarsås. Så himla god. Tänker varje gång att vi äter fisk alldeles för sällan Gradinskan mat
Fiskarfruns lyxiga fiskgratäng Koka upp lite långsamt och ringla sedan såsen över fiskbitarna. Vispaihop grädde, färskost, fond, dill, curry, salt och peppar i en kastrull www.koket.se
Ugnsbakad fisk med parmesan, citron, och timjan - Lägg fiskeni en ugnsfast form och krydda med salt och citronpeppar. Ugnsbakad torsk med smak av parmesan, citron och timjanGourmettjejen blogg
Goda pizzafiskenIngredienserPortioner. 4 Potatis 900 g fast potatis 1 tsk salt Fisk 600 g alaska pollock 2 dl vispgrädde 1/2 dl tomatpuré 1 msk oregano 2 krm salt 1 krm peppar 1 1/2 dl riven ost Broccoli 250 g broccoli Lägg tilliinköpslistanwww.ica.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.