Så, mitt enda midsommarbidrag blir endast denna kalla grönasås. Har inget som helst minne av att vi fick någon mat alls eller fick sitta vid något bord (vi sprang nog mest runt och letade blommor och så) men mamma, pappa och alla andra vuxna satt på deras terrass och åt lax och färskpotatis med kall grön sås
Blanda crème fraiche, salt, peppar, senap, majonnäs, vitlökspulver i en mixer/matberedare. Om du använder de frysta örterna häller du i dem i crème fraiche-blandningen och blandar väl
Blanda ned resterande yoghurt och ev det gröna pulvret, och blanda väl. Igår spottade jag i alla fall upp mig lite, och mixade ihop en grön sås till sillen
Gör vitsåsen genom att blanda mjöl med kall mjölk samt salt. Recept. D. ons, 2013-10-09 13. 16. 15min. (0). 1. Koka ärtorna och sila sedan bort vattnet
Sås på gröna ärtor. gröna ärtor. Gör såsen precis före servering så att ärtorna behåller sin fina färg. Placera grönsakstimbalen i mitten av tallriken och ringla ärtsåsen runt om
Under tiden som du kokar pastan fräser du vitlöken i smör eller olja, Tillsätt bladspenaten och vänd i hop helt snabbt, tillsätt även grönkålsmoussen och blanda sedan ner din nykokta pasta i såsen
Rödkål med flingsalt olja salt och vinägerGrön kall sås. 2 dl gröna frysta ärtor1 mjuk avocado1,5 dl crémefrachie 1 msk. - Läs hela inlägget här 2 dl gröna frysta ärtor
Börja med såsen. Blanda alla ingredienser till såsen och låt den stå ett par timmar i kylen. Servera fisken med en rejäl citronklyfta, såsen och kokt potatis
Skär gurka i grova bitar och värm gröna ärtor. Såsen var sagolikt god med citronskal och citronsaft. Dra såsen från värmen och rör ner färskost, citronskal och saft från citronen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.