Riv skalet från limefrukten men bara det gröna ska med, blanda sedan allt med créme fraiche i en skål och smaka av med salt, grovmalen svartpeppar och tabasco
Så nu är kvällens middag så gott som färdig, vi kör på enklaste enkla sommarmat till våra gäster ikväll, det är endast såsen som återstår att fixas till och den gör vi i ett nafs
Skivad kassler och sen kall sås med smak av pepparrot och persilja. Blanda ihop alla ingredienser och låt gärna såsen stå till sig lite innan servering
Har inget som helst minne av att vi fick någon mat alls eller fick sitta vid något bord (vi sprang nog mest runt och letade blommor och så) men mamma, pappa och alla andra vuxna satt på deras terrass och åt lax och färskpotatis med kall grönsås
Blanda crème fraiche, salt, peppar, senap, majonnäs, vitlökspulver i en mixer/matberedare. Om du använder de frysta örterna häller du i dem i crème fraiche-blandningen och blandar väl
Igår spottade jag i alla fall upp mig lite, och mixade ihop en grönsås till sillen. I ett extra anfall av nyttighetsiver rörde jag också i lite av ett illgrönt pulver, Greener Grass, som jag köpte från Råvarubutiken
Gör vitsåsen genom att blanda mjöl med kall mjölk samt salt. Recept. D. ons, 2013-10-09 13. 16. 15min. (0). 1. Koka ärtorna och sila sedan bort vattnet
Under tiden som du kokar pastan fräser du vitlöken i smör eller olja, Tillsätt bladspenaten och vänd i hop helt snabbt, tillsätt även grönkålsmoussen och blanda sedan ner din nykokta pasta i såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.