66 km.
Frukost och middag (om vi orkade efter att ha kommit i mål) på campingen. Lunchen kunde tas under dagen om man ville medan vi sprang. Vi åt bars, blocks, chips, torkat kött, sportdryck och på kvällen blandade vi en påse frystorkade mat med vatten på en check point. Påsen med mat låg i ryggsäcken och den kunde skakas några timmar tills vi skulle äta den. Vi åt middag innan natten kom.
43 grader
varmt
40 grader
och
2 liter
vatten
6 på
morgonen! Det är inte ok. Inte ok när man har varit i rörelse hela dagen och druckit mycket vatten.
600 meter
såg vi något vi kände igen mitt i ingenstans: bajamajorna!! Vi var framme!
15 skulle
vi promenera 3 km bort för att ta bussarna till starten.
. I helgen har det bakats julgodis i ett hejdundrans tempo. Jag hade världens finaste småkusiner här som baksällskap och vi hann med att göra 5 olika sorter under dagen
. Här kommer julgodis nummer 5. Det är samma recept som på chokladkolan som jag bloggat om tidigare, med skillnaden att den här är strösslad med krossade polkagrisar
Det här är första gången som jag provar att göra egen likör. Receptet har jag hittat i en klassisk kokbok från 1891 som heter Science in the Kitchen and the Art of Eating Well av Pellegrino Artusi
Inte för att hennes frallor inte lät goda – de lät mycket goda. Nyss delade Plommonet med sig av sina bästa tips för ett lyckat nattjäst bröd och jag gav mig ivrigt i kast med hennes recept
En liten sötsak efter maten. Idag har min lilla påsktips-serie kommit till en god avslutning. Påsken behöver inte innebära att man frossar i sötsaker, många har ju svårt att sätta stopp om de gräver för djupt i påskäggen
. Snart är det jul. Just i år betyder det inte bara massor av mat och julkakor, att världens bästa bror kommer hem och att ännu en världsmysig jul hos mormor och morfar är på gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.