Så ända in i hoppsan god, och jag harhaft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Japp först var jag tvungen att provbaka godsaken och sen ha det förskräckligt tunga och ansvarsfyllda uppdraget att vara testpanel
Långkok är något som har blivit väldigt populärt de senaste åren och jag märker att de recept jag har gjort har blivit väldigt populär den senaste tiden
och det känns ju som evigheter sedan - i fredags. -) ) på denna godbit. Hacka en silverlök mycket fint, blanda med en finhackad morot, 2 tomater (finhacakde), 2 msk limejuice, 1/2 pressad vitlök, 500 g räkor, salt och peppar. 6 dl vatten, 1 dl grovt salt, 6 kvistar timjan, 4 pressade vitlöksklyftor och 2 halverade citroner. Blanda 1 dl jordnötssmör med 1 dl finhackade salta nöter. 2 halverade citroner. 1 dl finhackade
Skiva habaneron och ta bort kärnorna, (använd en handske eller plastpåse när du tar i habaneron, håll alltid fingrarna borta från ansiktet och framförallt ögonen efter att du handskats med alla starka chilifrukter
Jag vet att många av er har tyckt om pirog-recepten förut. Jag har eget företag och måste deklarera, fakturera, mm men min huvudsakliga sysselsättning är ändå att vara lärare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.