Lyxig vegansk citronpasta med kronärtskocka ochbelugalinser. Tidigare har jag bland annat lagat en snabb gnochhigratängochcitrongnochhimed vitlöksfärskost och edamame
Att fylla hjärnan med sköna tankar, skratta mycket och vara kreativ. Här får du ta del av vad jag tycker är hur bra som helst, som till exempel att ge din kropp härlig energi i form av bra mat och fysisk aktivitet
Ett jättegott tillbehör till både kött och fisk. 250 g rimmat sidfläsk, tärna i 1 cm bitar 250 g champinjoner, kvartade 250 g gula steklökar, skalas 1 msk smör 2½ dl portvin 1½ msk o fond 2 lagerblad ½ tsk svartpeppar Stek fläsk,. 250 g rimmat sidfläsk
Servera direkt tillsammans med stekta ägg. Ansa och hacka grönkålen i lagom stora munsbitar. Bryn sidfläsket i samma panna till det är riktigt knaprigt
Kombinationen av rotsaker, svamp, lök, vitlök, örter och vin ger fyllighet och skapar djupa smaker. Det här är min veganska variant av Boeuf Bourguignon med rotfrukter, svamp och svarta linser
Fräs i smör med salt och peppar. När råvarorna är perfekta vill man känna smaken av dem och den här hälleflundran blev verkligen urgod utan att krånglas till
Jag serverade tillsammans medbelugalinser, rödvinssås och en karljohan liknande svamp som jag inte har sett tidigare (kommer inte ihåg vad den heter), svampen skivade jag på längden och stekte i smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.