Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Smaka av med salt och peppar och servera med rostade rotsaker, klyftpotatis och brysselkål
Börja med att ta bort alla senor och putsa fläskfilén fin. Lägg upp pastan på en tallrik, lägg på fläskfilén och häll på generöst av såsen (det ska vara mycket sås), ät och njut
4 port 600 g fläskfilé (går även med kycklingfilé) 3 tomater 1 pkt bacon, klippt 1 stor brk champinjoner 5 dl grädde 3 msk sötstark senap 1 vitlöksklyfta kalvfond riven ost Bryn bacon och låt rinna av på papper. Skär fläskfilén i 2. 600 g fläskfilé
Toppa med smakrik riven ost och gratinera i ugn i ca. Och en god sallad. Serveras med fördel till pressad potatis, eller annan potatis, men går nog även utmärkt till pasta eller ris
Låt allt bli varmt och servera med pressad potatis, färsk timjan och en god sallad. Skär köttet och champinjonerna i skivor, krydda med salt, peppar , paprikapulver och stek champinjoner och köttett på bägge sidor
Nu har värmen kommit även till oss i norr - och med den har lusten att grilla ökat. Jag skivade en fläskfilé och lät den ligga i en vitlöksmarinad under några timmar
Krydda dem med five peppers kryddan. Skär paprikan i mindre bitar och låt den koka med ett tag. Täck filèerna med såsen och lägg över o tryck ner svampen lite
Gnid in köttet med salt och peppar. Pudra över mjöl och späd med buljong och grädde. Pressa den kokta potatisen och rör i äggulorna, smöret och grädden smaka av med salt och peppar
Jag älskar att göra desserter och efter att jag tittat runt på nätet kom jag på den här härligtgoda och smakfulla kombinationen som man kan lägga upp i snygga lager ( mina är inte så snygga, men jag lovar att det funkar, hahaha) i en glassburk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.