Det är väldigt gott att ha i soltorkade tomater ipastasåsen, det ger en jättehärlig smak. Hade även i smaksatt philadelphiaost med pesto och tomat och den ger förstås också en härlig smak till såsen
Lägg tillbakafläskfiléni stekpannan och häll på såsen. Skär köttet och champinjonernaiskivor, krydda med salt, peppar , paprikapulver och stek champinjoner och köttett på bägge sidor
Jag skivade en fläskfilé och lät den liggai en vitlöksmarinad under några timmar. Nu har värmen kommit även till oss i norr - och med den har lusten att grilla ökat
Krydda dem med five peppers kryddan. Lägg i en ugnsform. Låt koka ihop och vispa den till en slät röra. Skär paprikanimindrebitar och låt den koka med ett tag
Lägg tillbakafläskfiléni stekpannan och häll på såsen. Skär köttet och champinjonernaiskivor, krydda med salt, peppar , paprikapulver och stek champinjoner och köttett på bägge sidor
Peppra dem med kryddan runt om varje bit. Stek dem i smör i en stekgryta tillfin färg. När dom fått fin färg, slå över vattnet och lägg ibuljongtärningen och gelén
strimlafläskfilén & salta & peppra, bryn den i en stekpanna. ½ chili. persilja. häll över i en gryta. Fräs paprika, chili, champinjoner & vitlöki stekpannan & häll över i en gryta
Putsa fläskfilén och skär ett snitt längs med file´n men ej helt igenom. Idagblir det ett litet recept till alla er som trodde att jag gått och dött eller nått
strimlafläskfilén & salta & peppra, bryn den i en stekpanna. ½ chili. persilja. häll över i en gryta. Fräs paprika, chili, champinjoner & vitlöki stekpannan & häll över i en gryta
Idagficktonfisken och tomatkrossen göra sällskap i en härligtkryddig och smakrik sås, som tillsammans med squashpasta blev en riktigt god, fräsch och mättande lunchrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.