Och dessutom gillar jag att äta mat som inte fraktats runt hela vår planet för att landa på min tallrik (med det tyvärr inte sagt att jag inte äter mat som fraktats runt)
Med en härlig soluppgång framför sig kunde det knappast bli en vackrare morgon. Ett nyttigt bröd som detta, varvades med tårtor och macarones, så kalorierna höll vi inte inne på alls
Tonfisksalladmed smaksatt keso och avokado. Blanda keso med fnhackad rödlök, röd rom och svartpeppar. Lägg en hög med sallad på en tallrik och fyll på med valfria grönsaker, tonfisk i vatten, avokado och många klickar med kesorörar
Blanda färsen med salt och peppar i matberedaren. Låt färslimpan vila cirka 10 minuter innan den skärs i skivor och serveras med gräddsås, löken, grönsaker och potatis eller ris
Blanda riset med salladen och lägg upp på tallrikar. Garnera med dill. Smaka av med salt och peppar. Servera till salladen med rostat bröd, olja och pressad citron
Och det är inte så konstigt för den är ju fylld med underbara smaker och härligt matig. Varje gång man gör tonfisksallad så tänker man att man gör det för sällan
Då var det fredag, och denna vecka har verkligen varit fullspäckad, så det ska bli härligtmed helg. det vankas nämligen julbord, med vinbrudarna och deras grabbar
Kladdkaka med glasyr Cirka 24 bitar 200 g smör 3 dl Socker 2 ägg 1 dl kakao 2 dl vetemjöl 4 tsk vanlijsocker 1 tsk bakpulver Glasyr. Häll upp smeten i en långpanna, ca 35×20 cm, med ett smort bakplåtspapper i
Lägg upp på ett fat och toppa med äggskivorna. Smaka av med salt och peppar. Servera dressingen till salladen och garnera salladen med dill och citronklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.