8 1 ask körsbärstomater (à 250 g) 500 g färskpotatis 4 ägg 1 knippe späda morötter (à ca 400 g) 1 knippe grön sparris (à ca 250 g) 1 knippe rädisor (à ca 200 g) 1 liten rödlök 150 g blandad sallad 1 dl cocktailkapris 10 sardellfiléer 500 g varmrökt laxfilé salt nymalen svartpeppar Dressing 3 sardellfiléer 2 vitlöksklyftor 2 msk färskpressad citronjuice 2 tsk honung 2 msk vit balsamvinäger 1 krm svartpeppar 3/4 dl olivolja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
En sallad med stora brödkrutonger. Här fick salladen grekiska smaker med oliver och fetaost, men det funkar lika bra med italiensk mozzarella och basilika
Täck över potatissalladen och låt den stå kallt tills den ska serveras. Matsortera dina lökskal och potatisskal till återvinning och njut av din potatissallad
TabboulehDenna klassiska sallad från Libanon är gjord på bland annat quinoa och persilja och kan ätas som den är eller som tillbehör till någon annan rätt
Jag testade att göra en twist på den klassiska treveckorssalladen, recept på den hittar du HÄR. Om du vill kan du servera salladen som den är eller piffa upp den med grönkål
Lägg upp grönsalladen på tallrikar och fördela resterande ovanpå. 0 from 1 reviewsKycklingsallad med rödbetor, chevre och honungsdressing Save PrintFörfattare. 2Ingredienser2 kycklingfileér, utbankade elelr halveradesalt, peppar100 g blandad sallad1 paket bacon2 rödbetor8 skivor chevré10 valnötskärnorDressing. 100 g blandad sallad
Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera. För mig började det med att jag ville göra en sallad med tonfisk och ägg, lite nicoiseinspirerat