Sätt ugnen på 200°C. Skär vitkålen i småbitar och stek den i smör och sirap tills den blir mjuk. Lägg köttfärsen i en bunke och blanda den med 6 dl mjölk
Härlig höstgryta8-10 portca 1,3 kg högrev ca 1 kg grönsaker i bitar (morötter, kålrot, rotselleri, palsternacka)4-5 msk tomatpuré4 msk vetemjöl1 liter köttbuljong4-5 dl grädde (havregrädde för min del)10 korn svartpeppar5 korn kryddpeppar4-5 lagerblad10 hela vitlöksklyftorsalt och vitpepparSkär köttet i bitar (ca 3-4 cm) och bryn i smör eller olja i en stor gryta
Med en härlig soluppgång framför sig kunde det knappast bli en vackrare morgon. Minus 6,7 grader vaknade vi till imorse, och alldeles frostigt på backen. Tidigt imorse, vid en si så där 05
Foto. Karin / bevemyrs blogg. The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.