Onsdag har passerat… Ännu ett blogginlägg efter tolvslaget… Känns som mina uppdateringar numera tenderar ske efter midnatt precis som igår… Jag har dock mycket att ro i land bakom kulisserna, jag planerar o sitter i telefon och förbereder de ena efter de andra, försöker hinna ikapp kommentarer och mail men nånting inom mig (det dåliga samvete, jag vet ju precis vad det är) säger att det ska inte gå ut över Kryddburken och helt otippat så kommer ”Bättre sent än aldrig” in i bilden… Har dock massor kvar att besvara o fixa med, men det är en dag imorgon också
Nu mina vänner kommerhär desserten. Ha en härlig söndag. Pinjenötskaka med rosmaringlass2 ägg3 dl socker100 gr smölt smör2 dl vetemjöl2 tsk vaniljsocker4 msk kakao1 nypa salt1 dl pinjenötter rostas100 gr riven mandelmassaVaniljglass 1 liter för en hel kakaFärsk rosmarinGör så här
Alltså den här är nog den bästa chokokakan ever, som jag redan marknadsfört här tidigare. Denna gång lagades den med Keiju och en nypa salt, serverad med en pimpad soija glass (saltanötter och mandlar)
Rödbetsallad är ju bara så god testa gärna att göra nån av dom här varianterna, goda är dom bägge två beroende på om man tycker om pepparrot eller inte
Till middag hade vi fisk med ris, och det gör man så här. Jag flytta hit ner för ungefär 26 år sen och jag har en kompis, som aldrig har varit här nere och hälsat på mig
Härkommer ett enkelt recept på kokad sparris, i det här fallet den gröna. Den årligen återkommande internationella sparrisfestivalen närmar sig med storm steg och den kungliga grönsaken, sparrisen, är den grönsak som får stå i centrum under ett antal intensiva veckor här framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.