Massssssssor med grönt och groddar, svart ris och sotad lax med wasabicrème. Det har gått ett tag sedan det var mors dag… Men då fick i alla fall jag välja mat
Jag har en tendens att fastna för en viss maträtt eller ett livsmedel, och äter det så mycket att jag nästan tröttnar (har inte tröttnat på muggkakor än dock
Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem. Vi kom hem i tid och jag har hunnit mysa och leka med mina busungar på eftermiddagen
Skiva gurka tunt med osthyvel. Lägg i en bunke och blanda med, vitvinsvinäger och vatten. Servera kyckling i gräddsås med kokt ris, gurka och minimorötter
Mixa samman olja, balsamvinäger, persilja och salt med hjälp av en stavmixer. Blanda det kokta grynet med sallad, gurka och hälften av dressingen och lägg upp på ett fat
Minutfilé är redan färdigdelade filéer så dem använder du som de är. [I samarbete med Svensk fågel]. Lite pärlcouscous kokade guldgula med gurkmeja och kikärtor och sedan blandade med grönsakerna
Jag tycker att det är gott med panerad kyckling och även om vi inte har någon fritös så blir de här ganska knapriga och krispiga eftersom man panerar dem först i mjöl och sen i pankoströbröd och sen sprayar över lite olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.