Skala och skiva löken, fräs den med olja någon minut så den börjar bli genomskinlig. Lägg upp på tallrikar och fördela smulad fetaost över hela härligheten
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaostoch grovhackad persilja
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaostoch grovhackad persilja
Toppa med mandelspån. Skala vitlöken och skiva den tunt. Toppa med ärtskott. Blanda vitlök och olivolja. Bryn det i en gryta tills det doftar nötigt och är ljusbrunt
Jag älskar att bara dela den i halvor, eller fjärdedelar, och sedan steka den i olja, för att avsluta med att glasera den i soja och toppa ytan medsesamfrön
Servera soppan med smulad fetaostoch smörstekta valnötter. Det här är en riktigt matig och mäktig soppa som ska vara tjock i konstistensen… Det är så klart en smaksak men jag gillar den tjock, krämig ochmed lite textur
Däremot fick denna soppa mig att tänka på ett par jättegoda rödbetsbiffar medfetaost jag brukade göra förr så det receptet ska jag leta fram och göra inom en snar framtid
En liten buffé blev det med kyckling, lax, ett par foccacior, couscoussallad och så den här rostade auberginen med tomat ochfetaost - ett mycket enkelt tillbehör som smakar utmärkt i solskenet
Här får du ett lika lättlagat som gott recept på kolja medfetaostochrostade betor. Kolja medfetaostcreme, körvel, spenat och rotsaker(klicka på bilden för att göra den större)
Häll upp soppan i skålar och garnera med valnötter ochfetaost. Jag gillar verkligen hösten när man får kura ihop hemma med varm god höstmat och tända ljus för att lysa upp i höstmörkret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.