Ugn 225 graderNaturligt Glutenfria Grovfrallor1 pkt jäst1 dl fibrex1 msk fiberhusk2 msk olivolja (eller annan olja)5 dl vätska (jag använde risdryck)½ dl linfrön1 dl solroskärnor1 tsk salt1 tsk brödkryddor1 dl rapsy frutty (färdigblandad såklart. Ta upp degen på et mjölade bakbordet, dela i 16 likstora delar och rulla frallor
De här mjuka, luftiga och lätta frallorna hör till den senare kategorin. Ibland blir det surdegsbröd från grunden och ibland blir det lite enklare bröd som till exempel dessa frallor
Jag har sagt det förrut och jag säger det igen - nybakade frallor till frukost ÄR gott. Har ni inte testat så gör det, det är enkelt och det går snabbt - max en timme tar det från det att ni börjar tills ni kan njuta av varma, mjuka, nygräddade frallor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.