Grilla laxen några minuter per sida och dekorera medgrilladelimeskivor. Tröttnar man på dill, gräslök och andra klassiska fiskkryddor tycker jag att lax passar väldigt bra med asiatiska kryddor som chili, vitlök, ingefära, soja, wasabi och teriyaki
Blanda övriga ingredienser och häll över osten. ½ dl röd chilipeppar. urkärnad och finhackad. Skär halloumi i ca 1 cm tjocka skivor, pensla med lite olivolja och grilla snabbt på båda sidor
Blanda limeskal, ingefära och Philadelphia till en sås och smaka av med salt och nymald svartpeppar. För tonfisk räcker det med kortare tid, då den gärna ska vara rosa i mitten)
Servera den grillade rödingen medgrillade morötter, grillade citroner, lime aioli och dill. blanda majonäs med två pressade vitlöksklyftor, smaka av med salt, peppar och pressad lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.