Limerutor
matorama
matorama
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 24 st
  • Ingredienser
  •  
  • Mördegsbotten
  • 5 dl mjöl
  • 2,5 dl osaltat smör vid rumstemperatur (230 g)
  • 1,25 dl florsocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 0,5 tsk salt
  •  
  • Citronlagret
  • 4 st ägg (mellan)
  • 2 st äggula (mellan)
  • 5 dl strösocker
  • 4 msk mjöl
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 1,25 dl färskpressad limesaft (saft från ca 4 st)
  • färskrivet limeskal från limefrukterna som pressats på saft
  • Att pudra över
  • 2 tsk florsocker
  • Beskrivning
  • Placera ett ugnsgaller i mitten av ugnen och värm ugnen till 175 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.