Grillad fisk med chili, lime och wokade grönsaker
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram fiskfilé(er) , (t ex svärdfisk, tonfisk, havskatt eller lax)
  • 1 salt och peppar
  • 250 gram Pak Choy (Pak soi, Bok Choy)
  • 1 klyfta(or) vitlök (ar)
  • 1 bit(ar) ingefära , liten
  • 1 matolja
  • 100 gram ärtor , eller sojabönor
  • 100 gram bambuskott
  • 0.5 st chilifrukt , liten strimlad
  • 2 tsk koriander , finhackad
  • 2.5 msk lime , pressad juice
  • 1 tsk sesamfrö , rostade
  • 1 dl sojasås , salt ex. japansk
  • 1 maizena
  • 1 äggnudlar , eller ris till servering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.