) i pannan vilket gör att paprikan får en något rökt, grillad smak. Efter att ha snabbmarinerat den strimlade biffen i hackad inlagd koriander, lime, chili, vitlök och olja, steks den på häftigt
Grilladfisk är verkligen någonting som jag tycker är oerhört underskattat. För många är grillning förknippat med stora härliga köttstycken ochfisken hamnar ofta i skymundan när man pratar grillning vilket jag tycker är synd
Salta och vänd den först i mjöl, sedan i ägg och sist i kokos. 2 Häll upp mjöl på en tallrik och kokosflingor på en annan. 3 Skölj och skär fisken i mindre bitar, torka av på papper. 4 Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek fisken på låg värme 2-3 minuter på varje sida, tills paneringen blivit gyllenbrun. Till servering 1 Servera med ris, sweet chilisås, limeklyftoroch sallad. 500 g koljafilé alt liknande vit fisk. 1 lime i klyftor
Skölj och skär fisken i mindre bitar. Servera med sweet chilisås och en limeklyfta. Vill man ha svagare, mer barnvänlig sås kan man blanda sweet chilisåsen med turkisk yoghurt
Lägg tillbaka grönsakernaoch krydda med salt och peppar. Häll bort vattnet från nudlarna, klipp sönder dem i mindre bitar så att de lättare blandas medgrönsakerna
Grilladfisk är verkligen någonting som jag tycker är oerhört underskattat. Lägg några limeskivor i magen på varje fiskoch gnid in insidan med lite flingsalt
The post Grillad kycklingfilé medgrönsakeroch en yoghurt medlimeoch fetaost appeared first on. En enkel vardags grillning med kyckling som grillas samtidigt med lite goda grönsaker, i köket rostar man lite potatis och gör en läcker kall yoghurtsås
Tröttnar man på dill, gräslök och andra klassiska fiskkryddor tycker jag att lax passar väldigt bra med asiatiska kryddor som chili, vitlök, ingefära, soja, wasabi och teriyaki
Lägg i broccolibuketterna och till sist fisken, som får sjuda med på slutet. Morötterna och potatisen tar längst tid att koka, broccolin går ganska fort att koka ochfisken ska bara sjuda tills den är färdig,
Marinaden påminner lite om ceviche men här är det avokado som ska i och inte fisk. Men jag har ju flera dagar till på mig att fixa en fiskrätt nu i december
Skala och finhacka ingefäran och vitlöken. Strimla vitkålen och dela champinjonerna. Rör samman sesamoljan, ostronsåsen, hoisinsåsen, sojan, vinägern och sockret
Själva fisken ugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme. Lägg upp fisken, slå över såsen och toppa med räkor efter tycke, kassa och smak
Kycklingspett ochwokadegrönsakermed nudlarKycklingspetten. Blanda chilisåsen med soja och vitlök. Som vanligt när vi jobbar med kyckling i hemkunskapen så går vi ju igenom det här med att få den genomstekt så man inte blir magsjuk pga eventuella campylobacter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.