Servera med vattenmelon- ochfetaostsalladenochgrillade potatishalvor (helt frivilligt). -) Grillad och kryddad med färdig mix med smak av chipotle (rökt paprika) och lite citrus
Så löd maten vi grillade ikväll när en reporter från Sydin var här för att fotografera ikväll. Koka upp vatten, ananasjuice, teriyakisås, soja och farinsocker på medelstark värme
600-800 g gösfilé (gärna med skinnet kvar). Servering400 g bladspenat 3 schalottenlökar salt peppar 500 g färska vaxbönor En rejäl klick smör flingsalt svartpeppar, nymalen 4 port potatis
Fräs spenat i smör i en gryta, krydda väl med salt och peppar, blanda ner pastan. Blanda samman crème fraiche, saft och rivet skal av en ½ citron (spara resten till garnering), hackad dill, chili och senap till en sås och smaka av med salt och peppar
Krydda med salt och peppar. Ta ut rundlar med hjälp av ett glas, lite större än formarna. Blanda stekt kyckling, spenat, hackad skinka, hackad paprika och riven ost
En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Vi hade räkorna till förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen. Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.