Den här marinaden är utan tvekan den allra godaste marinaden jag vet till grillat nöt- och lammkött. Vi fick smaka den första gången hemma hos min kompis Tessan, och sedan dess är vi fast
Koka tills såsen tjocknar och smaka av med salt. svalna och marinera kött eller fisk. in med kyckling och sås i ugnen, woka lite grönt och sedan är middagen klar på
och det fina är att den blir bara godare av att stå en dag. Här serverades den med fiskekaka / fiskbiffar i pitabröd, senare i veckan blir det hamburgare
Såsen till det grillade kanske. Ja och en hel sida till med olika åkommor av varierande slag. Kikar in och bjuder på en otroligt fräsch god sås med lite studs i i form av nässlor, vitlök och soltorkade tomater
Prova tillgrillad eller rökt fisk, exempelvis makrill eller röding. Jag hade ingen äggula hemma till majo och behövde få en krämigare konsistens, det fick bli brynt smör istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.