6 Oxfilé med gorgonzolatäcke 1 1/2 kg oxfilé 1 tsk salt 2 krm peppar 1 msk smör eller margarin 300 g haricots verts 3 msk finhackad schalottenlök 2 msk balsamicovinäger ca 200 g gorgonzola Sås 150 g gorgonzola 3 dl grädde 1 msk konc kycklingfond Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Servera oxfilén med de grillade grönsakerna, aoilisåsen samt kokt potatis. GRILLADE GRÖNSAKER. Pressa vitlök i en skål och blanda med majonnäs och matyoghurt
Använd med fördel dubbla påsar och låt det marinera några timmar. Igår grillade vi kycklingfilé. Grilla sedan kycklingen över glöd tills den fått fin färg runtom och är helt genomgrillad
Fyll kycklingfiléernamed pesto. ) men häromdagen kom dottern och hade förslag på en rätt hon sett någon göra på YouTube, och visst det kunde vi ju testa, nämligen pestofyllda kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.