Vitlöks- och chilimarinerade kycklingvingar
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • kycklingvingar
  • 1.5 tsk salt
  • 2 msk honung
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk svampsoja
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0.5 dl chilisås
  • 2 krm Chili explosion
  • 1 tsk chermoula
  • kycklingvingar ca 900 g 1.5 tsk salt Marinad: 2 msk honung gärna akaciehonung 3 msk olivolja 1 msk svampsoja 1 st vitlöksklyfta 0.5 dl chilisås 2 krm Chili explosion kryddkvarn, Santa Maria, se kryddtips 1 tsk chermoula a more spicy africa, Santa Maria, se kryddtips Ugn: 225°

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.