Vad grillade ni då. marinerad kycklingfilémed en god Tabboulehoch lite Raita. Fantastiskt ”billig” (i smartpoints) med tanke på hur god och fräsch denna middag är
Fyll kycklingfiléernamed pesto. ) men häromdagen kom dottern och hade förslag på en rätt hon sett någon göra på YouTube, och visst det kunde vi ju testa, nämligen pestofyllda kycklingfiléer
Den här pastasalladen vill jag minnas är ett resultat av "man tager vad man haver" under en av mina semesterdagar då jag inte ville, orkade eller hade lust till att åka till affären, och eftersom jag har med den i ett utkast här i bloggen så måste den ha blivit lyckad, tycker det ser och låter rätt frestande, faktiskt
Våren väcker inte bara härliga sommarkänslor utan också en längtan efter grillad mat. Blanda ihop alla ingredienserna för marinaden i fryspåse och lägg även i kycklingfiléerna
Grilladkycklingfilé. Till denna rätt serverade jag halloumi som jag delade i två halvor och sedan grillade på mellanhög värme tills alla sidorna fått en fin färg och halloumin blivit genomvarm
Grilladkycklingfilé. Servera medgrillad kyckling. Blanda ihop samtliga ingredienser till dressingen och späd den sedan med vatten till lämplig konsistens
Smaka av med salt och peppar. Jag är med i Saltå Kvarns smakråd, vilket är superkul. Utan valde att använda bulgurn och tomaten till tabbouleh istället
Till såsen serverade jag kycklingfilé som jag smaksatte med en kryddrubb och sedan grillade samt en quesadilla med fyllning av avokado som även den fick en vända på grillen
The post Grilladkycklingfilémed grönsaker och en yoghurt med lime och fetaost appeared first on. En enkel vardags grillning med kyckling som grillas samtidigt med lite goda grönsaker, i köket rostar man lite potatis och gör en läcker kall yoghurtsås
Ikväll la vi kycklingfiléeroch majskolvar (barnen skulle kunna leva på majs) på grillen och åt tillsammans med en chimichurripotatissallad med rädisor, gjord på nypotatis
Grillad quesadilla. Istället för att de ska gå till spillo så valde jag att köra vidare på temat Mexiko idag med kyckling, quesadilla och en yoghurtsås till det
Grilladkycklingfilémed quinoasallad och olivsås. Grillade kycklingfileér (penslade med olivolja och japansk soja) som jag sedan rullade i hackade örter från trädgården, det var
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.