Pensla köttet med olja och soja. Servera köttet med potatissallad och resten av såsen. 600 g fläskkarré. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g fläskkarré 1 msk olja 1 msk soja 1 msk hackad färsk timjan 1 msk hackad färsk rosmarin Färskpotatissallad
I lördags marinerade jag lite karré och spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad. Är det inte galet vad gott det är med grillat, speciellt när kvällssolen värmer en aprilkväll
Grillad pluma . Vegetariska kåldolmar med gräddsås och pressgurka. Pinchitos med saffransris. Kiwimarinerade kycklingspett med kokossås och avokadosallad
Pensla köttet med glazen några gånger mot slutet. Pensla en sista gång med glaze före servering. Pensla majskolvarna med olja och grilla dem runtom på medelvärme tills de har fått fin färg
Låt ligga i kyl i minst 2 timmar, helst över natten Torka av köttet och grilla det på medelvärme på gasolgrill eller över indirekt kolglöd. 2 kg Scan fläskkarré i bit benfri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.