Färskpotatissallad med örter, parmesan och grillad aubergine
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Färskpotatis
  • 250 g Sparris Färsk
  • 1 st Blomkål Färsk
  • 0.5 st Gurka
  • 125 g Körsbärstomater
  • 380 g Kikärtor Kokta
  • 0.5 st krukor Gräslök - färsk
  • 1 st krukor Basilika - färsk
  • 3 msk Olivolja
  • 1 msk Balsamvinäger Vit
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 50 g Grana Padano
  • 1 st Aubergine
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 msk Olivolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.