Grillad havskatt med sauterad kål och svamp
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 kotletter av havskatt ca 700-800 g
  •  
  • Marinad
  • 0.5 dl druvkärnolja
  • 1 msk citronsaft
  • 2 msk färsk klippt dill
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Tillbehör
  • 12 schalottenlökar
  • 1 msk smör
  • 400 g svamp
  • det kan vara vilken som helst från torkad
  • blötlagd svamp
  • 1 spetskålhuvud eller 1/2 vitkålshuvud
  • 800 g mandelpotatis eller annan potatis som kan kokas med skal
  • 1 msk riven parmesanost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.