Pressa ner vitklöken i smöret, smaka av med salt och peppar. Hacka lök, paprika och tomat fint. Lägg upp köttet på en tallrik och toppa med vitklökssmöret
Grillade paket av rosévinsbrässerad torskrygg med grön sparris. Som tillbehör serverade jag grillade limehalvor (samma lime som skalet till fisken kom från), att grilla dem gör att saften från limen blir lite sötare och man får även ut mer saft från limen när den är varm
Servera de nygrillade kotletterna med en rejäl klick Café de Paris-smör och rostad färskpotatis. Glöm inte att matsortera resterna från citron och smörgåskrasse för en mer hållbar matlagning, och njut av din goda fläskkotlettmed kryddsmör
Servera köttet tillsammans med kokt potatis ochgrillade äppelskivor. Lägg kotletterna i senapsmarinad, eller blanda senap och finhackad salvia och stryk blandningen på båda sidor av kotletterna
En ljummen potatissallad som serveras i sällskap medgrillad lax ochörtsmör. Lägg den färdiggrillade laxen ovanpå potatissalladen och skär tunna skivor av örtsmöret
Krydda fläskkotlettenmed grillkrydda och massera in kryddorna i. Sätt tillbaka stekpanna med. saftiga fläskkotletter när jag var nere och besökte Bulltofta kött i måndags
Starta med ragun och grilla sedan köttet när ragun. Bröd (att suga upp den underbara skyn med). på tallriken och försök få tag på stora kotletter på ben
En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Grillad några citronklyftor och servera med basilka-aioli och lite ripplad balsamicocremé. Pensla tonfisken med olivolja, rivet skal av citron eller lime och rikligt med havssalt innan grillningen
Vi hade räkorna till förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen. Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta
Välj tjocka fläskkotletter så att de inte blir för torra. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.