Fläskkotletter i en krämig sås och ugnsbakad potatisSammanfattning. En utsökt middag med fläskkotletter kokad i en krämig sås och ugnsbakad potatis med en hint av rosmarin serverat med färsk sparris
Blanda olja, citronskal, pressad vitlök och rosmarin i en skål. Lägg i kotletterna och vänd runt. Krydda kotletterna med salt och peppar och grilla dem 3–5 minuter per sida
Men det grillade kan man ju variera i det oändliga genom att bara byta ut tillbehören. I receptboken Till grillat får vi tips och idéer till våra grillmiddagar, från fördrink, tilltugg och marinader till matiga rätter, såser och spännande sallader
Vi har inte ätit någon gourmetmat under vår resa utan det har blivit lätt mat och ofta Ceasarsallad, Chickenwings, Rib´s med Coleslaw eller nån god pasta
En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Vi hade grillade kycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkor och grillat lamm och den har passat precis lika bra där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.