Det är ju faktiskt få saker smakar så gott som nybakat bröd. Grekisktlantbröd75 gram jäst1 1/2 msk havssalt8 dl ljummet vatten1/2 dl olja1 msk honung1 1/2 kg vetemjöl. Grädda brödet i ugnen längst ner, ca 10-15 min tills det har fått färg
Jag är en bröd-människa, bröd är min största svaghet och jag älskar det i alla typer och former. Bara av att läsa eller höra orden "nybakat bröd" så jublar min kropp av glädje
Igår provade jag att experimentera med en av mina favoriträtter - nämligen omelettpizza. Jag gillar att utveckla mina recept och prova att byta ut lite för att förnya dem
110-12 dl vetemjöl special. 150 g jäst 3,2 dl ljummet vatten 1 dl naturell yoghurt, 3% 1 dl god olivolja 1 msk honung 1 msk salt 10-12 dl vetemjöl specialSmula jästen i en bunke och rör ut den med ljummet vatten
Igår bakade jag grekisktlantbröd och det blev riktigt gott. Placera dem längst ner i ugnen på 275 grader i ca 5-8 minuter så de får en fin färg. ca 5-8 minuter s
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
-) Men allra helst så önska jag att jag hade en bakmaskin så jag bara kunde hälla i ingredienserna och fick nybakat bröd bara med hjälp av lite knapptryckningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.