Gravad lax med olika smaksättningar
Lolos Matblogg
Lolos Matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 cm breda remsor, doppa dem i
  • 1 kg laxfilé med skinn
  • 2 tsk krossad vitpeppar
  • 1/2 dl salt
  • 1/2 dl socker
  • 1 dl hackad dill
  • 2 msk gin
  • 1 msk rosèpeppar
  • 2 msk krossad rosépeppar
  • 2 msk riven pepparrot och
  • 1 dl finhackad dill
  • 1 msk senapspulver
  • 1 dl finhackad dill
  • 1 finhackad chili
  • 2 msk tequila
  • 2 msk krossade enbär
  • 1 citron
  • 2 msk riven ingefära
  • 1 dl flädersaft
  • 1 dl fläderbrännvin
  • och
  • och
  • msk
  • och
  • 1 msk ingefära
  • 1 dl finhackad dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.