Efter att ha brynt dem ett par minuter per sida i olja på hög värme lade jag upp dem på ett ugnssäkert fat, toppade med skivade stekta champinjoner, tomatskivaoch så riven mozzarella
Koka tortellinin enligt förpackningen, häll av vattnet och ställ åt sidan. Fräs de soltorkade tomaterna i olja i en stor stekpanna på medelvärme, tillsätt skivad vitlök och stek i någon minut
Det finns tortellinimed många smaker, jag valde med ricotta och spenat. Färsk pasta går fort och laga och du kan välja att äta denna rätt som vegetarisk eller som jag med köttbullar till
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilika ochtomater
Krydda den med lite olivolja, balsamvinäger, salt och svartpeppar. wpa iframe[src*='viewablemedia. En så härlig sommarsallad speciellt nu när tomaterna smakar ljuvligt
Med lite ädelost på toppen känns det dessutom lyxigt. Få ingredienser och mycket lättlagat. Resterna åkte ner i en låda och var faktiskt riktigt goda även efter en tur i micron dagen efter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.