Salta och peppra laxen, fördela fetablandningenisnitten. Hacka tomaterocholiver, blanda med fetan. Klipplite färsk timjan över och servera med en gryn- eller bönsallad
Tilllaxen serverade jag en varm sallad och en kall citrussåsmed rödlök. Den här laxen som jag gjorde har ett täcke av soltorkade tomater, spenat och fetaost, en riktigt bra kombo
Lägg laxfiléernai en ugnsform. Lax är bland den enklaste maten man kan göra. Klipp över färsk dill när fisken är klar och servera den med salsan och nykokt potatis
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vitfisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomaterBasilika - och västerbottenssås. 2,5 dl grädde 2 msk fiskfond 1 dl. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile. 250 g skogschampinjoner. 3 vitlöksklyftor. 200 g körsbärstomater. 2 msk fiskfond
Lägg tillbakalaxeni formen och servera med t ex kokt risoch kokt broccolioch gröna bönor. Vi har i alla fall ätit god mat i helgen ochtillsöndagsmiddagfick det blilaxiugn
Dela körsbärstomaterna på hälften och fördela över fisken, strö över en näve medoliver. Jag la ilite av varje i den här rätten som vanligtvis passar bra ihop, oliver, tomater, basilika, philadelpiaost mm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.