Grönkålspaj med ädelost
Millas Hälsoblogg
Millas Hälsoblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Grönkålspaj med ädelost
  • Pajdeg
  • 3 dl mandelmjöl
  • 0,5 dl skalade sesamfrön
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 tsk salt
  • 40 g smör
  • 1 ägg
  • Mixa mandelmjöl och sesamfrön i en mixer.
  • Blanda sedan ner resterande ingredienser och mixa till en deg.
  • Tryck ut i pajform och nagga botten med gaffel, låt vila i kylskåp ca 30 min.Grädda skalet i 175° ca 8 minuter tills skalet fått lite färg.
  • Fyllning
  • 4-5 dl förvälld hackad färsk grönkål eller 1pkt fryst ca 500g
  • 3 ägg 11/2 dl grädde
  • 1 dl mjölk
  • 125 g ädelost (smula)
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 dl riven ost
  • Granatäpple (jag använde en halva)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.