5 dl Mjölk 140 g ädelost 1 dl Valnötter Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell. Ingredienser Pajskal 125 g Smör 3 dl Vetemjöl 3 msk Vatten 150 g färsk grönkål 1 st stor gul lök 1 st vitlöksklyfta 1 msk Olivolja 1 tsk Salt 1 krm svartpeppar 3 st Ägg 1
4 250 g färsk pajdeg 1 gul lök 1 msk smör 150 g skuren grönkål flingsalt med jod svartpeppar Äggstanning 3 dl mjölk (3 %) 1 dl matlagningsgrädde 4 ägg 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 140 g ädelost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Grönkålspajmedvalnötter, hur smarrigt låter inte det. Och som om att det inte räckte med grönkål och valnötter i pajskalet så har vi dessutom lagt ner en smakrik ost, Västerbottensost för vår del, för att höja smaken ytterligare ett snäpp
Grönkålspajmedvalnötter och västerbottensost. En grönkålspaj får gärna finnas med på mitt julbord. Denna har underbar fyllning av grönkål, valnötter och västerbottensost – smakrik och god med julkänsla
Inte så lätt att handskas med. Knäckte några Valnötter från min Kusin’s gård i Tyskland till. Bakade in Gorgonzola i ett litet paket av Smördeg och serverade med varm Björnbärssylt
Inlägget Grönkålspajmed chévreost och valnötter dök först upp på Healthspiration. Denna grönkålspaj kräver dock lite förberedelser, men är helt klart värd det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.