14 sparrisar
100 g sockerärter 70 g ostronskivling 250 g broccoli 1 knippa salladslök 1 rödlök 4 minimajs 1 morot 5 cm zucchini neutral olja 1 bit färsk ingefära 2 vitlöksklyftor salt och malen vitpeppar sweet chili-sås kinesisk sojaSkär alla grönsaker i mindre bitar. Hetta upp en wokpanna med olja. Börja med de hårda grönsakerna som broccoli, morot, minimajs och svamp. Låt wokas någon minut och tillsätt de andra grönsakerna, hackad vitlök och ingefära. Smaksätt med sweet chili och soja.
Till polentan gjorde vi en liten wok med gröna grönsaker - och mynta. Polenta då. Äter ni det. Jag äter det ibland som gröt på morgonen, det är nästan som mannagrynsgröt
Stek upp strimlad kyckling i lite olja, salta och peppra. Lägg i grönsakerna och stek upp. Blanda i grädden som du blandat i sweet chili + kryddor och sedan i med nötterna
Här kommer hemligheten hur du får till woken så att den smakar sådär direkt hämtad från thaistället. Har gjort den här woken flera gånger nu till mig och barnen och vi älskar den allihopa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.