Gröna ärtbollar med råmarinerad blomkål och cashewdipp
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 380 g Vita Bönor Stora
  • 250 g Gröna Ärtor Frysta
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 0.5 st krukor Bladpersilja - färsk
  • 1 st Ägg
  • 1 tsk Bakpulver
  • 1 tsk Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 1 st Bakplåtspapper
  • 1 msk Olivolja
  • 0.5 st Blomkål Färsk
  • 125 g Edamamebönor
  • 0.5 st Citron
  • 1 msk Olivolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 100 g Cashewnötter Naturella
  • 125 g Körsbärstomater
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 msk Olivolja
  • 1 tsk Balsamvinäger Vit
  • 2 krm Chiliflakes
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 320 g Tortilla Wrap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.