Kall soppa med gröna ärtor, blomkål, ruccola och prästost - servera med hemmagjorda örtcrostini
Två små kök
Två små kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 små portioner på buffé, 6 portioner till förrätt eller fyra större portioner
  • 1 liten gul lök, hackad
  • 1/2 blomkålshuvud brutet i buketter (ca 300 g)
  • 1 1/2 msk olivolja
  • 2 dl torrt vitt vin (matlagningsvin går bra)
  • 1 liter vatten
  • 2 grönsaksbuljongtärningar 250 g gröna ärtor (frysta tinas)
  • 100 g riven prästost
  • 70 g ruccola
  • 1 krm vitpeppar
  • Vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.