Den här typen av gratäng brukade jag laga ibland när vi fortfarande åt fisk. Nu äter vi ju inte fisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allt i ett gratänger'
Det är måndag igen och kanske behöver du lite extra energi inför veckan som ligger framför. Så jag tänkte bjuda på de här nöt- och vaniljdoftande energibarsen
This post is sponsored by Bonduelle and as always, photos and words by me. I recently worked with Bonduelle to create a simple recipe using some of their new canned products
Så här års måste man passa på att äta färska fikon. Om man hittar några fina vill säga. För tyvärr är det inte alltid de ser så roliga ut i butik här i Sverige
Jag har tänkt på din utmaning nästan hela oktober Karoline. Jag älskar ju rödbetor och har lagat en massa saker med denna ljuvt lilafärgade rot hela hösten
Idag har jag jobbat hemma hela dagen. Det finns både för- och nackdelar med frilansjobbet, och en av fördelarna är friheten i att göra som man vill på kontoret
Asiatiskt. Som jag längtat efter wok och starka såser, krispiga bambuskott och vattenkastanjer. Starkt och smakrikt och så fruktansvärt gott, det är vardagsmat för oss
Funderar du på att göra egen mandelmjölk. Mandelmjölk är ett hälsosamt alternativ till komjölk. Är du vegan, på väg att bli vegan eller bara försöker att undvika mjölk, tycker jag absolut att du ska prova att göra egen mandelmjölk
Saltad kola, är det någon som missat det. Det är helt gudomligt gott och jag använder smakkombinationen titt som tätt i både bakverk, praliner, glass och efterrätter
English Text Further Down. Som andra recept för Hälsans Kök är Chèvregratinerad Rödkål med a la Bacon. Bäst att äta tillförrätt eller som en del av ett Julbord
Idag tänkte jag berätta om hur jag stylade mitt "En Grön Jul"-bord för Hälsans Kök. En Grön Jul handlar som sagt inte bara om vegetariskt utan också om hållbarhet och miljö
Scroll for english. Den här gräddiga julgrytan är en perfekt julrätt som den är som huvudattraktion på middagsbordet eller som en del av ett större julbord
Det här inlägget är i samarbete med The WineagencyJag tycker om att sätta guldkant på vardagen. Faktiskt tycker jag mycket mer om att sätta guldkant på en vanlig regnig tisdag än att fira när jag exempelvis fyller år