Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Sedan är det bara att stoppa in den i kylen så den stelnar tills du ska lägga den påköttet. Till allt grillat kött man äter under sommare är det gott med ett enkelt smör istället för tjocka, tunga såser
Lägg det på ett dubbelvikt ark plastfolie och forma till en smällkaramell. Det kan variera lite mellan olika blandningar och märken så kolla på förpackningen och smaka dig fram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.