Här kommer ett superenkelt men såååååå gott recept på ädelostsås. Vi hade det till sous vide Rostas i lördags tillsammans med ugnsrostad palsternacka / rödbeta
Riv vitlöken och blanda ihop. Smaksätt med sweet chilisås. 11-2 msk sweet chillisås. 15-6 soltorkade tomater i olja eller vatten 1 liten burk crème fraiche, turkisk yoghurt eller laktosfritt 1-2 vitlöksklyftor 1-2 msk sweet chillisåsHacka tomaterna med hjälpav en stavmixer
Vänta med att salta tillssåsen stått i kylen i ett dygn. Detta för att undvika att såsen blir för salt, då rommen släpper sälta och blir lite saltare efter ett dygn
Vispa ner kulan i såsenoch koka upp under omrörning. Smaka av med salt och peppar. 1nymald vitpepparKoka upp kalvbuljongen med grädde och svartvinbärsgelé. 1Rör ihop smör och mjöl till en kula. Låt såsen småkoka i 5 minuter
Skala och riv gurkan grovt. Krama vätskan ur gurkan och blanda ner den. Strö salt över slanggurkan och lägg den i en sil att droppa av ungefär 30 minuter
3 dl 2 vitlöksklyftor 1 dl grovhackad persilja 2 1/2 msk vatten 2 dl majonnäs 1 dl crème fraiche 1/2 tsk salt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
På nyår serverade jag en konjaksåstill oxfilén och potatiskakan. Alla gillade den och flera ville ha receptet så tänkte dela med mig av den även till er
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.