Skala potatisarna och tärna dem i grova bitar. Finstrimla rödlöken och finhacka vitlöken. Blanda ihop fetaost, mjölk, vitlök, oregano, citron och olja till en jämn röra med en gaffel
Torsk och äggsås är ju SÅ gott. Ha i ägg och persilja. Äggsås4-6 pers7 dl grädde2-3 msk naturell färskost3 msk hackad persiljasalt & vitpeppar7 st kokta hackade äggKoka upp grädde och salta o peppra. Tillsätt färskosten och låt koka ytterligare10 min
(det funkade trots att vi bara hittade färskpotatis) och eftersom vi köpte "Bäst-i-test"-falukorven från Enebacken häromdagen så passade vi på att testa den tillsammans med moset
Vispa ner vetemjölet (en vanlig spiralvisp är alltid bäst till såser) så du får en klumpfri röra. Men grillad majs med smält smör och flingsalt… Underbart
Fler recept på varma såser hittar du HÄR >>. Slå på vispgrädde och curry. (ta mängd maizena tills du uppnått önskad konsistens eller följ anvisningarna på paketet)Lägg i smöret och låt det smälta
Tillsätt skivade champinjoner och låt dom få lite färg. Smaka av med salt och peppar. 1 schalottenlök100 g champinjoner1 dl vitt vin4 dl grädde1 msk kalvfondknappt 1 tsk kinesisk sojasalt, pepparFinhacka löken och fräs mjuk i lite smör. Häll på vin och låt puttra ca 3-4 min. Tillsätt grädde, kalvfond och soja och låt puttra ca 10-15 min på svag värme
Mosa fetaosten och blanda med övriga ingredienser. LCHF, Såser, röroroch marinader 75 g fetaost. Smaskig röra till kött/fisk/kyckling/grönsaker…tja, till vad som helst helst enkelt
Det är ju en billig liten knöl som är så vansinnigt enkel att variera med tillbehör ochröror. Nu har jag landat hemma vid datorn efter ett par dagars jobb och personalmöte och pappersarbete att styra upp med