Det här brödet är så gott. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept
Måste återigen tipsa om det godaste brödet någonsin. Hela familjen älskar det här brödet verkligen och tycker att det är de absolut godaste brödet jag bakar
Blanda alla torra varor, klipp aprikoserna i småbitar och rör runt i mjölblandningen. Blanda filmjölk, mjölk och sirap och rör ner i mjölblandningen, rör om tills allt blandat sig ordentligt
Goda brödet. Nybakat bröd är riktigt gott. Tyvärr är det sällan man hinner baka efter jobbet. Men med detta receptet som jag fått av min granne, Therese så funkar det
1. Finhacka rödlöken. Blanda ner lök och kapris i potatissalladen. Smaka av med salt och peppar. 2. Ha ner hälften av majsen från en burk i en mixer och kör till en slät smet
Första dagen. Lös jästen i vattnet, tillsätt rågsikt och rör till en slät smet. Dett kan med fördel göras i matberedarens bunke som sedan får stå framme med locket på eller plastfolie
Blanda ut jästen med det ljumma vattnet, rör i salt, honung och olja + eventuella smaksättningar. Blanda ner mjöl, men inte hela mängden på en gång, försök att ha tålamod med att röra en stund emellan, även om det är kladdigt
Har du bröd kvar från helgfrukosten. Baguettesnuttar från fisksoppan i fredags. Bröd som för några dagar sedan var mjukt och fluffigt men som nu går att använda både till att slå in spikar och banka schnitzlar med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.