Enkelt gjutjärnsbröd Lägg brödet i en skål som du har klätt med bakplåtspapper. Vill du ha mjukare skorpa, täck med en handdukwww.koket.se
Tunnbröd från Nyhetsmorgon | Recept från Köket.se Lägg direkt i folie eller handduk så de håller sig mjuka. Vänd dem lite då och då så får de en jämn stekning med lagom mycket färg www.koket.se
Potatislimpa Receptet på den här mjuka ochgoda potatislimpan hittade jag på köket. Jag var på jakt efter lite nya matbrödsreceptoch tyckte att denna limpa verkade vara ett bra tillskott till receptbanken Toves kök
Bürebrot – smakrikt bondbröd från Alsace Låt svalna på galler utan bakduk. Sedan är det bara att smöra brödetoch ta en tugga. Saftigt och smakrikt – och med en knaprig kant Vin mat & Alsace
Morötter i frallorna Jag måste säga att de är godast ljumna med ost och marmelad. De här smarriga och saftiga frallorna med rivna morötter bakade jag för ett tag sedan Petras
Nybakade Hönökakor! Jag bakade bröd så att Hanna skulle ha när hon vaknade, dessa kakor är en blandning mellan Hönökakor och rågsiktskakor och är underbara nybakade Mitt liv och mitt kök
Spröda baguetter med flingsaltGoda att servera med bara lite smör eller en god olivolja. Låt bröden svalna på ett galler utan bakduk för att behålla den knapriga skorpan Chili and love
Saftiga grova limpor Låt bröden svalna på brödgaller under bakduk. Mät upp fiberhavregryn och krossat vete och lägg i en degbunke Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.