Igår tänkte jag festa till det med att göra våfflor till födelsedagsfrukost. Jag blev så sugen när det på jobbkursen gick att grädda egna våfflor på frukostbuffén
Jag måste säga att detta förmodligen för min del kommer att bli den bästa veckan på mycket länge. Det är ljust ute, jag ligger i fas både på arbetet och i privatlivet och under just denna vecka jobbar jag bara under två eller tre dagar, vilket känns fantastiskt bra
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Blomkålspizza är ett alternativ för den som vill ha en nyttigare pizzabotten utan gluten. En trend som tagit matvärlden med storm som jag var tvungen att testa
Lättlagad och fantastiskt god rabarberpaj med knäckigt kolatäcke. Jag har gjort pajen glutenfri genom att ersätta vetemjölet i originalreceptet med ris- och potatismjöl
Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag. Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.