Skär fetaosten i små tärningar och hacka tomaterna. Tina på svag värme och krama sedan ur allt vatten. Lägg den frysta bladspenaten i en kastrull med lite vatten i
Jag använde mina egengjorda ugnsbakade tomater i fyllningen, men du kan också använda färska, halverade och lätt urkramade körsbärstomater om du hellre önskar det
Pajskalet gjorde jag av Universalbakmixen från Urtekram, som har en massa bra glutenfria produkter. Om man inte har så mycket köttfärssås över efter pastamiddagen är det en förträfflig idé att göra en paj och förstärka med till exempel zucchini, ugnsbakade körsbärstomateroch getost
Toppa med smulad getost ochhonungsrostade valnötter. Skölj och halvera tomaterna. Blanda ihop olja, vinäger, senap och honung i en skål och smaka av med lite salt och peppar
Receptet är naturligt glutenfritt, och passar därmed inte dig som äter LCHF. Det är enkelt att lyckas medglutenfri bakning med några tips längst vägen, hoppas att du testar
soltorkade tomateroch dadlar. Jag har tidigare gjort en rostad blomkålssallad med stekta vindriver och mullbär (så god kombo), det receptet hittar du här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.