Fler recept från Saras Smaker hittar du här 250 gr nougat. Wienernougat 250 gr nougat125 gr mörk choklad (70%)75 gr flagad mandel Smält nougaten och chokladen i ett vattenbad på spisen och rosta under tiden mandel i en torr het stekpanna så att den blir vackert rostad
Så här blev den, min allra första Pannacotta med tresmaker och tre lager. Det är inte svårare att göra en Pannacotta med tre lager än med ett, det tar lite längre tid att få den färdig bara
Fördela sillbitarna i tre skålar eller bunkar som sedan smaksätts till de olika sillarna. Öppna förpackningarna av 5-minutersillen och häll av lagen i en bunke bredvid
Denna gång valde jag att göra tre olika varianter, men det går såklart att göra ytterligare en miljon versioner, så ni kommer säkerligen att få se fler recept här så småningom
För något år sedan slog den här trenden med att baka med bönor igenom och vid det här laget är tanken att baka med denna ingrediens inte lika skrämmande för alla som den var då
Soppa det älskar jag som ni kanske redan vet och här får ni tre goda och väldigt lättlagade soppor. De är helt vegetariska också om man bortser från toppingen på morotssoppan
Ska de inte ätas ganska snart är det bättre att frysa dem. Enklaste julgodiset måste ändå vara marknadsnougat som det egentligen heter eller fejkfudge som jag döpte dem till
Till fördrinken fick de dessa tre små kanapéer. God fortsättning på 2015 får jag börja med att säga. -) Nu ser jag fram emot ett nytt spännande och händelserikt år och jag har redan flera kockuppdrag inbokade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.