Så här blev den, min allra första Pannacotta med tresmaker och tre lager. Det är inte svårare att göra en Pannacotta med tre lager än med ett, det tar lite längre tid att få den färdig bara
Förra veckan gjorde min kära vän Eve, och jag på ett hörn, pannacotta. Det är ju verkligen supergott. I den här har jag bitar av jordgubbar med hallonkompott och med smak av kola
Koka upp grädden tillsammans med sockret och ta av från plattan. Rör ner vaniljpulver och det urkramade gelatinblad, och slutligen det turkiska pulvret
Det kanske inte låter så exotiskt eller upphetsande nu för tiden med pannacotta. Många rynkar på näsan eller suckar djupt när de ser den på en meny för "vilken-gång-i-ordningen"
Fördela sillbitarnaitre skålar eller bunkar som sedan smaksätts till de olikasillarna. Den använder du sedan att smaka av sillen med då den smakar rätt salt och sötsyrligt
Denna gång valde jag att göra treolikavarianter, men det går såklart att göra ytterligare en miljonversioner, så ni kommer säkerligen att få se fler recept här så småningom
För något år sedan slog den här trenden med att baka med bönor igenom och vid det här laget är tanken att baka med denna ingrediensintelika skrämmande för alla som den var då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.