Denna gång valde jag att göra treolikavarianter, men det går såklart att göra ytterligare en miljonversioner, så ni kommer säkerligen att få se fler recept här så småningom
Idag gjorde jag treolika sorters juicer, och alla blev goda och fyllda med massor av nyttigheter. Fördelen med att göra egen juice är att den blir mycket nyttigare än den du köper
Dela fetaostenitärningar. Kärna ur chilipepparn och skär den i små strimlor, skala vitlöksklyftorna. Lägg fetaostenvitlöken och chilipepparni en burk med tättslutande lock
Vänd fetan om så den kommer i kontakt med alla smakerna på båda sidor. jamon från Mallorca (älska vacuumförpackning), ciabatta, smöriga gröna oliver (också från Mallorca) och denna snabbmarinerade feta med olivolja, örter, citronskal och litechili
På andra sidanfönstret regnade det ”katter och hundar” som de säger i England. Ät skaldjurswoken med paprikasalsa med smaker från Marocko och ris, couscous eller bara ett gott bröd
Många marinerade grönsaker man köper ibutik är gjort på billig olja som inte är så bra för kroppen. Här har jag marineratfetaost och kronärtskocka med vitlök, chili och lime
Trollade ihop en burk med inlagdfetaostikväll. Hade även i röd lök, hackad kruspersilja, en tsk sambal, halv hackad färsk jalapeno {utan frön}, nymald svartpeppar, flingsalt och rapsolja
Fler recept av Saras Smakerhittar du här. timmar. När köttet är klart får det vila en liten stund innan det skärs i tunna skivor och marinerasi följande
Detta år gjorde vitreolika laxpatéer, med vaniljsmak, med dillsmak och med chilismak. Vi har dragit ner på köttdelen på julbordet såsom alla korvar, patéer (av kött) och revbensspjäll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.