Pensla blandningen på kycklingbenenoch lägg sedan ner dem i grytan till en slow cooker (Crock pot). överbliven kryddblandning häller du över kycklingbenen i grytan
Marinerade kycklingben i rosmarin och oregano tillsammans med potatis och morötter. Skala morötterna, potatisen och löken, skär potatisen i tärningar och morötterna i tjocka skivor
Häll av vattnet och blanda i honung och vinäger. Koka upp och krydda. maizenaSkär rödlöken i klyftor och sjud i lättsaltat vatten ca 10 min tills de mjuknar
Glaserade revben med smak av ingefära och citronDu behöver. Koka revbenen i vatten tillsammans med delad morot och kvartad lök i cirka 2 timmar • Kolla att köttet är mört genom att sätta in en köttgaffel i det. Skiva ingefäran och vitlöksklyftorna • Lägg alla ingredienser utom dijonsenap och peppar i en kastrull, koka upp och sjud i cirka 8 minuter • Tillsätt dijonsenap, rivet citronskal och svartpeppar • Ta av från värmen. Ta revbenen ur vattnet • Mixa morötterna och hälften av löken med lite av buljongen och vänd ner detta i glazen • Skär revbenen i bitar och pensla dem med glazen • Sätt in i ugnen på 225° i cirka 15 minuter • Pensla revbenen ett par gånger under stektiden
Jag är medveten om att det är stora ord men den här ankan är bland det godaste jag har lagat någon gång, smak, konsistens, doft och utseende i nästan fullständig harmoni
Skölj av kycklingbenenoch lägg i plastpåse. Parmesanpanerade kycklingben. Det kan lätt vända och min familj får då en vecka med många smörgåskvällsmatsstunder
4 4 port ris, gärna basmatiris 600 g benfri fläskkarré i skivor 1 msk olja 1 dl hoisinsås Kål- och sesamsallad 2 morötter 200 g vitkål 2 tsk olivolja 1 msk sesamfrö 2 tsk vitvinsvinäger 1/2 tsk strösocker salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Krydda kycklingbenen med paprikapulver och salt. Gör såsen genom att skala och hacka den gula löken. Fräs lök, strimlad paprika och riven morot i curry i en gryta med lite olja
Ni vet fabeln om fåraheden som skrek vargen kommer så många gånger när det inte var sant, att när vargen till slut kom på riktigt så var det ingen som trodde honom och alla får dog
salt och peppar. 8 kycklingben. rivet skal och pressad saft av 1 citron. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 kycklingben salt och peppar Citron- och senapsglaze. 2 msk flytande honung rivet skal och pressad saft av 1 citron 1 msk grov dijonsenap Ljumma haricots verts. 200 g färsk haricots verts 2 schalottenlökar 1 dl olivolja 4 msk vitvinsvinäger salt och peppar 2 msk hackad bladpersilja
Härliga kycklingben som bakas av i ugnen på en läcker bädd av potatis, äpple och lök, och det bästa är att när allt är klart har det även blivit en läcker skysås i botten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.