Täck allt med marängmassa. Servera omedelbart 1 pkt frysta hallon och blåbär 225 g. Tina bären. Varva müsli och bär i 4 ugnsfasta portionsformar eller 1 stor form
Skär glassen i bitar och varva på bottnen tillsammans medhallon, så det blir ett berg. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant som är 24 cm i diameter. 150 g hallon
Man tar en sockerkaksbotten, lägger på bär (vi använder alltid hallon), genomfrusen glass och täcker det hela med marängsmet som man sen gräddar i ugn på hög värme
Här har jag försökt förnya desserten, basen är en rulltårta fylld medhallon och blåbär, två olika sorters glass, en digistivebotten och ett lager vitchoklad
Det är en av få efterrätter som man verkligen kan göra på nolltid, om man sitter med en uppäten huvudrätt framför sig och är desperat sugen på efterrätt men inte har förberett något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.